| |
| Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
| Неділя, 07.12.2025, 04:54 | Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RS | Дошка оголошень, Львівський Маклер оголошення нерухомість, оголошення, нерухомість львів, комерційна нерухомість, нерухомість продаж, оголошення, нерухомість львів , недвижимость , нерухомість продаж,real estate sales, advertisements, real estate lions. |
| Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід |
| Каталог статей |
У категорії матеріалів: 26 Показано матеріалів: 11-20 |
Сторінки: « 1 2 3 » |
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
|
Розвішайте там, де зберігається картопля, пучки м'яти перцевої. Пахощі м'яти згубно діють на хвороботворні мікроби і грибки, якими може зберігатися картопля при ураженні. Листя горобини уберігає картопля від псування. На 100 кг картоплі знадобиться близько 300 г листя горобини. Дрібно посічіть листя і пересипте ним картоплю. І ще одне - зберігайте моркву і капусту подалі від картоплі.
|
- Протріть сіллю ніж, яким різали рибу або цибулю, і зникне запах.
- Тупий ніж легко ув'язнити, якщо потримати лезо в слабкому розчині солі.
- Якщо посипати сіллю лимон, кислоти стане менше.
- Якщо молоко пригоріло, додайте в нього трохи солі і остудіть. Смак молока має покращитися.
- Якщо молоко «втікло», посипте сіллю наліт з молока на плиті, тоді запах гарі зникне.
- Додайте дрібку солі в молоко, це допоможе молоко від скисання.
- Яйця не потріскаються і легко очистяться від шкаралупи, якщо зварити їх у підсоленій воді.
- Щоб розігрітий жир на Сковороді не розбризкується, треба попередньо посипати сіллю сковороду.
- Якщо каструля пригоріла, дно посипте сіллю і залишити на кілька годин, після каструля легко очиститься.
- Щіпка кухонної солі допомагає швидко збити яєчні білки, покращує смак шоколаду і крему для тортів.
- Якщо свіжу рибу посолити і дати їй 10-15 хвилин полежати, при підсмажуванні риба не буде кришитися.
- Сирі дрова швидше розгоряться, якщо на них насипати пригорщу крупної солі. Не можна поливати їх гасом, а тим більше бензином. Досить солі!
- Щоб видалити з качана капусти або зі свіжих грибів шкідників, треба потримати їх у солоній воді.
- Щоб підвищити температуру кипіння при приготуванні страв на пару, всипте трохи солі у воду.
- Грілка гарячою довше збережеться, якщо у воду додати трохи солі.
- Поверхня праски очиститься і заблищить, якщо його слабо нагріти, змастити воском, а потім пропрасувати ганчірку, посипану сіллю.
- Кілька зерен рису захистять сіль від вологи та освіта грудок.
- Сукні з шовку збережуть яскравість фарб, якщо їх полоскати в холодній воді з сіллю (склянка солі на 1 л води).
|
Бі да майже всіх панельних будинків - холодні зовнішні стіни. Якщо відомі способи- килим на стіні або книжкова шафа - вас не влаштовують, то доведеться використати будівельні матеріали з низькою теплопровідністю: дерево, спеціальні плити, гіпсокартон. І, звичайно, ці вироби вимагають втручання професіоналів. Однак є ще один просторий, доступний кожному спосіб утеплити житло.
|
При неправильному заквашуванні чи зберіганні квашена капуста може зіпсуватися. Найчастіше вона розм'якшується, коли висока температура бродіння. До того ж у капусти з'являється непритаманні їй присмак і запах (гіркота, затухлість), відбувається її ослизнення і гниття. У верхньому шарі, який межує з повітрям, особливо, якщо він хоча б нетривалий час залишається без росолу, квашена капуста починає темніти і у неї змінюється смак. Тому побурілий шар капусти знімають. Окрім того, потрібно пам'ятати, як тільки капуста виявиться без росолу, відразу ж починає руйнуватися вітамін С, що добре зберігається в ній при квашенні, тому виймайте капусту з росолу слід безпосередньо перед подачею на стіл. Якщо капустяний росіл зверху притрусити порошком із сухої гірчиці, на його поверхні не утвориться пліснява. Застереження. З квашеною капустою повинні бути обережні ті, у кого підвищена кислотність і взагалі проблеми зі шлунком.
|
|
Ножі та секатори, які використовуються для роботи у саду, мають добре різати. Та нерідко ці інструменти виготовляють із далеко не кращої сталі, тому вони швидко затуплюються, а подекуди і щербляться. Частково усунути такі недоліки допоможе кухонна сіль. Ложку солі всипте у склянку води температурою +35-40 градусів та добре розмішайте. Сюди на 25-30 хв занурюють щойно придбаний інструмент. Перебування у сольовому розчині додасть йому міцності. Відтак гострити доведеться набагато рідше.
|
|
|
Наступає холодна пора, а разом з нею і сезон застуд. Підхопити застуду можна де завгодно: у громадському транспорті, в магазинній черзі або спілкуючись з товаришами по службі, а от позбутися від неї не так уже й легко. У цій статті ви знайдете слушні поради про те, як швидше розлучитися з простудою. Звичайно, можна «накачатися» сучасними антіпростуднимі засобами, але насправді вони лише тимчасово полегшують стан і дозволяють дотягнути до кінця робочого дня.
|
|
Взимку внаслідок різких перепадів добової температури садовина може отримати морозобоїни. би уникнути такого, скелетні гілки та стовбури дерев захищають від потрапляння на них прямих сонячних променів. Найпростіше зробити це з допомогою побілки, яка проводиться на передодні холодів.
|
Як уникнути запотівання дзеркала у ванніБагато кого дратує, коли, після прийняття душу або ванни, запотіває дзеркало. Ще взимку запотіває вікно на кухні, якщо ви готуєте щось масштабне. Перемогти цю проблему дуже просто.
|
Як доглядати за об’єктивом фотоапаратаРано чи пізно, але у всіх фотографів та відеоопереторів, як у професіоналів, так і у любителів виникає проблемазабруднення оптики. Пил, краплі води, відбитки пальців, дрібні порошинки, потрапляючи на передню лінзу об’єктива, погіршують кінцеву якість зображення.
|
Як вибрати фільтр для водиОрганізм людини для нормального функціонування в день потребує близько 2-х літрів води. Часто вода із крану не є придатна до вживання.
|
|
|
|
|
|
|