Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Мої статті [42]
Корисні поради На всі випадки життя [26]
Корисні поради На всі випадки життя. Статті сайту відповідають на питання “Як зробити …”, “Як приготувати…”, “Як навчитися…” та на сотні інших питань, які можуть перед вами постати. Ми намагаємося шукати прості та елегантні вирішення для складних проблем.
Корисні поради на всі випадки життя. Кулінарія та рецепти. [5]
Кулінарія та рецепти.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог статей
Головна » Статті » Корисні поради На всі випадки життя

У категорії матеріалів: 26
Показано матеріалів: 11-20
Сторінки: « 1 2 3 »

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
Розвішайте там, де зберігається картопля, пучки м'яти перцевої. Пахощі м'яти згубно діють на хвороботворні мікроби і грибки, якими може зберігатися картопля при ураженні.
Листя горобини уберігає картопля від псування. На 100 кг картоплі знадобиться близько 300 г листя горобини. Дрібно посічіть листя і пересипте ним картоплю. І ще одне - зберігайте моркву і капусту подалі від картоплі.
Корисні поради На всі випадки життя | Переглядів: 760 | Додав: AS | Дата: 13.09.2011 | Коментарі (0)


  • Протріть сіллю ніж, яким різали рибу або цибулю, і зникне запах.
  • Тупий ніж легко ув'язнити, якщо потримати лезо в слабкому розчині солі.
  • Якщо посипати сіллю лимон, кислоти стане менше.
  • Якщо молоко пригоріло, додайте в нього трохи солі і остудіть. Смак молока має покращитися.
  • Якщо молоко «втікло», посипте сіллю наліт з молока на плиті, тоді запах гарі зникне.
  • Додайте дрібку солі в молоко, це допоможе молоко від скисання.
  • Яйця не потріскаються і легко очистяться від шкаралупи, якщо зварити їх у підсоленій воді.
  • Щоб розігрітий жир на Сковороді не розбризкується, треба попередньо посипати сіллю сковороду.
  • Якщо каструля пригоріла, дно посипте сіллю і залишити на кілька годин, після каструля легко очиститься.
  • Щіпка кухонної солі допомагає швидко збити яєчні білки, покращує смак шоколаду і крему для тортів.
  • Якщо свіжу рибу посолити і дати їй 10-15 хвилин полежати, при підсмажуванні риба не буде кришитися.
  • Сирі дрова швидше розгоряться, якщо на них насипати пригорщу крупної солі. Не можна поливати їх гасом, а тим більше бензином. Досить солі!
  • Щоб видалити з качана капусти або зі свіжих грибів шкідників, треба потримати їх у солоній воді.
  • Щоб підвищити температуру кипіння при приготуванні страв на пару, всипте трохи солі у воду.
  • Грілка гарячою довше збережеться, якщо у воду додати трохи солі.
  • Поверхня праски очиститься і заблищить, якщо його слабо нагріти, змастити воском, а потім пропрасувати ганчірку, посипану сіллю.
  • Кілька зерен рису захистять сіль від вологи та освіта грудок.
  • Сукні з шовку збережуть яскравість фарб, якщо їх полоскати в холодній воді з сіллю (склянка солі на 1 л води).
Корисні поради На всі випадки життя | Переглядів: 809 | Додав: AS | Дата: 13.09.2011 | Коментарі (0)

  Біда майже всіх панельних будинків - холодні зовнішні стіни. Якщо відомі способи- килим на стіні або книжкова шафа - вас не влаштовують, то доведеться використати будівельні матеріали з низькою теплопровідністю: дерево, спеціальні плити, гіпсокартон. І, звичайно, ці вироби вимагають втручання професіоналів. Однак є ще один просторий, доступний кожному спосіб утеплити житло. 

Корисні поради На всі випадки життя | Переглядів: 740 | Додав: AS | Дата: 13.09.2011 | Коментарі (0)


 При неправильному заквашуванні чи зберіганні квашена капуста може зіпсуватися. Найчастіше вона розм'якшується, коли висока температура бродіння.
До того ж у капусти з'являється непритаманні їй присмак і запах (гіркота, затухлість), відбувається її ослизнення і гниття. У верхньому шарі, який межує з повітрям, особливо, якщо він хоча б нетривалий час залишається без росолу, квашена капуста починає темніти і у неї змінюється смак. Тому побурілий шар капусти знімають.
Окрім того, потрібно пам'ятати, як тільки капуста виявиться без росолу, відразу ж починає руйнуватися вітамін С, що добре зберігається в ній при квашенні, тому виймайте капусту з росолу слід безпосередньо перед подачею на стіл.
Якщо капустяний росіл зверху притрусити порошком із сухої гірчиці, на його поверхні не утвориться пліснява.
Застереження. З квашеною капустою повинні бути обережні ті, у кого підвищена кислотність і взагалі проблеми зі шлунком.

Корисні поради На всі випадки життя | Переглядів: 736 | Додав: AS | Дата: 13.09.2011 | Коментарі (0)


Ножі та секатори, які використовуються для роботи у саду, мають добре різати. Та нерідко ці інструменти виготовляють із далеко не кращої сталі, тому вони швидко затуплюються, а подекуди і щербляться. 
Частково усунути такі недоліки допоможе кухонна сіль. Ложку солі всипте у склянку води температурою +35-40 градусів та добре розмішайте. Сюди на 25-30 хв занурюють щойно придбаний інструмент. Перебування у сольовому розчині додасть йому міцності. Відтак гострити доведеться набагато рідше.

Корисні поради На всі випадки життя | Переглядів: 677 | Додав: AS | Дата: 13.09.2011 | Коментарі (0)

Наступає холодна пора, а разом з нею і сезон застуд. Підхопити застуду можна де завгодно: у громадському транспорті, в магазинній черзі або спілкуючись з товаришами по службі, а от позбутися від неї не так уже й легко. У цій статті ви знайдете слушні поради про те, як швидше розлучитися з простудою. Звичайно, можна «накачатися» сучасними антіпростуднимі засобами, але насправді вони лише тимчасово полегшують стан і дозволяють дотягнути до кінця робочого дня.
Корисні поради На всі випадки життя | Переглядів: 655 | Додав: AS | Дата: 13.09.2011 | Коментарі (0)

Взимку внаслідок різких перепадів добової температури садовина може отримати морозобоїни. би уникнути такого, скелетні гілки та стовбури дерев захищають від потрапляння на них прямих сонячних променів. Найпростіше зробити це з допомогою побілки, яка проводиться на передодні холодів. 
Корисні поради На всі випадки життя | Переглядів: 735 | Додав: AS | Дата: 13.09.2011 | Коментарі (0)

Як уникнути запотівання дзеркала у ванні

Як уникнути запотівання дзеркала у ванні

Багато кого дратує, коли, після прийняття душу або ванни, запотіває дзеркало. Ще взимку запотіває вікно на кухні, якщо ви готуєте щось масштабне. Перемогти цю проблему дуже просто.

Корисні поради На всі випадки життя | Переглядів: 854 | Додав: AS | Дата: 12.09.2011 | Коментарі (0)

Як доглядати за об’єктивом фотоапарата

Як доглядати за об'єктивом

Рано чи пізно, але у всіх фотографів та відеоопереторів, як у професіоналів, так і у любителів виникає проблемазабруднення оптики. Пил, краплі води, відбитки пальців, дрібні порошинки, потрапляючи на передню лінзу об’єктива, погіршують кінцеву якість зображення.

Корисні поради На всі випадки життя | Переглядів: 688 | Додав: AS | Дата: 12.09.2011 | Коментарі (0)

Як вибрати фільтр для води

Як вибрати фільтр для очищення води

Організм людини для нормального функціонування в день потребує близько 2-х літрів води. Часто вода із крану не є придатна до вживання.

Корисні поради На всі випадки життя | Переглядів: 1240 | Додав: AS | Дата: 12.09.2011 | Коментарі (0)

1-10 11-20 21-26
Відвідувачі
www.onmoulinex.ru
 



Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz